Cum a arătat propaganda antioccidentală pe rețelele românești, în 2021

Cum a arătat propaganda antioccidentală pe rețelele românești, în 2021
CĂLIN GEORGESCU, un cunoscut rusofil, premierul pro-rus desemnat și susținut de AUR, – principalul promotor al mesajelor împotriva scutului anti-rachetă de la Deveselu.
Fostul fondator al celei mai mari înșelătorii colective din anii ‘90 (Fondul Național de Investiții), SORIN OVIDIU VÎNTU – cel mai vocal dintre mesagerii anti-NATO.
CROWDTANGLE a găsit 6.095 de postări de pe paginile publice de Facebook care conțin cuvântul „RoEXIT”, postate de la începutul pandemiei Covid-19.
MIHAI IOAN LASCĂ, deputat AUR de Bihor – promotor al RoEXIT-ului.
Senatoarea (ex-AUR) DIANA ȘOȘOACĂ – propagandistă anti-UE și RoEXIT.
Inutilitatea scutului de la Deveselu, „inspirația” Poloniei care și-a păstrat exploatarea resurselor de cărbune, originea incertă a virusului SARS-CoV-2 sau RoEXIT sunt doar câteva dintre temele care au circulat în mediul online românesc în anul pe care îl încheiem, cu rolul de a slăbi parteneriatul cu Alianța Nord-Atlantică și apartenența la Uniunea Europeană. Pandemia a accentuat discursul anti-Vest și i-a radicalizat pe o parte dintre utilizatorii rețelelor sociale. Revenirea în actualitate a unui posibil atac al Rusiei împotriva Ucrainei a adus și creșterea discursului anti-Vest, în special a celui care vizează ieșirea României din UE. 
Continuarea o regăsiți pe site-ul https://buletin.de/bucuresti/cum-a-aratat-propaganda-antioccidentala-pe-retelele-romanesti-in-2021/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *