Cum lucrează rușii în România

Cum lucrează rușii în România

Mai nou, Iurie Roșca și Diana Șoșoacă de aceeași parte a baricadei, participând la o emisiune a unei televiziuni online, propagând aceeași linie de mesaj.

Iurie Roșca are interdicție de intrare în România. El a fost ”infiltratul rușilor” în mișcarea unionistă din anii ’90 și a schimbat macazul atunci când a trebuit. Un adept al lui Dughin, un promotor al intereselor ruse, Roșca face același joc pe care îl face Șoșoacă, dar pe teritoriul R Moldovei.

Diferența este că Iurie Roșca nu mai are o tribună de la care să comunice și nici presa din R. Moldova nu-l bagă în seamă. Șoșoaca are încă tribune. Inclusiv cea parlamentară. Acum, s-au unit în online împotriva „dictaturii medicale” tirajând narativele Moscovei.

Pentru foarte mulți aceasstă asociere nu prezintă un pericol la acest moment. Nici nu este acum, dar în timp, aceștia vor săpa încet, dar sigur, mintea multor români, în special a celor cu o pregătire mai precară. Au rolul unei picături chinezești, care trebuie să toarne în continuu aceeași otravă!

Continuarea pe site https://punctuldefierbere.ro/cum-lucreaza-rusii-in-romania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *