Cum s-a SCUZAT `ȘEFU„ și `BOSSU„Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Europarlamentarul Claudiu Manda, șeful filialei PSD Dolj, a dat o declarație în fața procurorilor DNA în care, arată aceștia din urmă, ar fi oferit informații neconforme cu probele solide colectate pe parcursul anchetei privind nelegalitățile de la AJPIS în legătură cu asistații social și comuna Bratovoești.
otodată anchetatorii DNA reliefează tot pe baza probelor obținute și cum era perceput Claudiu Manda în perioada în care se afla în județ, de către șefii structurilor publice de stat.

Procurorii DNA de la Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție l-au deferit justiției pe fostul șef al PSD Dolj, actual europarlamentar în PE, Claudiu Manda, pentru folosire a influenței ori autorității ca persoană cu funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
Alături de acesta va fi judecat de magistrații instanței supreme și Marius Nicolae Simcelescu, la data faptei directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Dolj, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul.

STIRIPESURSE va prezenta în exclusivitate, detaliat, dedesubturile esențiale ale acestui dosar de mare corupție în care se susține în esență că, printr-un telefon și întâlniri subversive, în interesul partidului, au fost revocate acte esențiale ce au condus la susținerea nelegală pe linie financiară a peste 50 de persoane asistate social.

Referitor la infracțiunea pentru care a fost cercetat și trimis în judecată ex-șeful PSD Dolj, actual europarlamentar, Claudiu Manda, magistrații DNA arată pe larg sensibilitatea genului de faptă și dificila dovedire a acestui gen de infracțiune.
Continuarea pe site ul https://www.stiripesurse.ro/cum-s-a-scuzat-efu-si-bossu-claudiu-manda-in-fata-anchetatorilor-dna-cum-era-apelat-fostul-sef-de-filiala-psd_2187665.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *