Cu AUR-ul la Parchet!

Cu AUR-ul la Parchet!

„Minimalizarea Holocaustului”, iată infracțiunea pentru care sunt acum cercetați cei de la AUR de către Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
După cum știm, la începutul acestei luni, printr-un comunicat de presă referitor la problemele educației, intitulat „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze”, liderii AUR au susținut, în scris, că educația sexuală și istoria Holocaustului sunt „teme minore”.

„Alianţa pentru Unirea Românilor atrage atenţia asupra faptului că, în ultimii ani, se constată o acţiune sistematică de subminare a calităţii învăţământului din România prin ridicarea la rangul de „materii” a unor teme minore sau care pot face obiectul unor simple lecţii în cadrul materiilor existente (ex. educaţie sexuală, istoria Holocaustului, etc.), în paralel cu reducerea importanţei acordate materiilor fundamentale pentru formarea noilor generaţii: ştiinţele exacte, Limba şi literatura română, Istoria naţională”, se arată în comunicatul menționat mai sus.

Reacțiile nu au întârziat să apară și multe voci susțin că o astfel de referire la o pagină dureroasă din istorie ar trebui să fie motivul scoaterii AUR în afara legii. De altfel, este știut faptul că negarea Holocaustului este ilegală.
Continuarea materialului pe site-ul https://investigatoria.ro/2022/01/11/aur-a-intrat-in-vizorul-parchetului-general/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *