Metoda „Loverboy”

Metoda „Loverboy”

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, alături de polițiștii B.C.C.O. Craiova, B.C.C.O. Bacău și S.C.C.O. Gorj, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru constituirea de grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și au efectuat, joi, nouă percheziții domiciliare, în județele Dolj, Gorj și Bacău.

În urma celor nouă percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate un pistol cu bile de cauciuc, cu șase cartușe, 45 de cartușe cu gaz, un pistol cu bile de cauciuc, cu 10 cartușe, 1.400 de lei, 16 telefoane mobile, un laptop, o tableta și șapte autoturisme de lux.

Opt persoane, despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale, au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2022, 7 persoane ar fi constituit și ar fi acționat sub forma unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, după care ar fi recrutat, prin metoda „loverboy” mai multe persoane de sex feminin, pe care le-ar fi exploatat sexual, constrângându-le să practice prostituția pe teritoriul României și în străinătate.
Continuarea pe site ul https://presshub.ro/video-loverboy-metoda-preferata-de-inca-un-grup-infractional-organizat-specializat-in-trafic-de-persoane-fetele-erau-constranse-sa-practice-prostitutia-in-romania-si-in-strainata-205071/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *