Visul lui Putin

Visul lui Putin

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat duminică, într-un interviu pentru CNN, că Rusia dorește să recreeze Uniunea Sovietică și să își „exercite din nou o sferă de influența” asupra țărilor din fosta URSS.
Întrebat de către jurnalistul CNN Jake Tapper dacă este de acord că președintele rus Vladimir Putin încearcă să recreeze Uniunea Sovietică, Antony Blinken a răspuns: „Cred că așa este”.

„Cred că acesta este unul dintre obiectivele președintelui Putin – să-și exercite din nou o sferă de influență asupra țărilor care anterior făceau parte din Uniunea Sovietică”, a afirmat Blinken.

„Și așa cum am mai spus, este inacceptabil. Aceasta (fosta URSS – n.r.) a fost o rețetă pentru instabilitate, pentru conflict care a condus la războaie mondiale”, a mai subliniat secretarul de stat al SUA.
Continuarea pe site-ul https://www.g4media.ro/secretarul-american-de-stat-antony-blinken-sustine-ca-rusia-isi-propune-sa-recreeze-uniunea-sovietica-este-unul-dintre-obiectivele-presedintelui-putin.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *