Omul grupării Ghiță-Rovana Plumb, înfipt la punguța bugetară

Omul grupării Ghiță-Rovana Plumb, înfipt la punguța bugetară

Gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoș Cristian Vlad drept candidat pentru șefia Autorității pentru Digitalizare (ADR), au declarat pentru G4Media surse politice.

Autoritatea pentru Digitalizare (ADR) este o miză financiară semnificativă, dat fiind că instituția va gestiona un proiect de circa 550 milioane de euro pentru cloud-ul guvernamental (sistemul informatic ce va găzdui datele administrației publice centrale și locale).

Dragoș Cristian Vlad este acum directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El gestionează sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Continuarea o regăsiți pe site-ul https://www.g4media.ro/surse-gruparea-ghita-rovana-plumb-vrea-sa-si-impuna-un-apropiat-la-sefia-institutiei-care-va-gestiona-proiectul-de-550-milioane-euro-pentru-cloud-ul-guvernamental.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *