Stingere foame și sete, aprindere lumini festive

Stingere foame și sete, aprindere lumini festive

Plase cu țurțuri și cu produse tradiționale, pixuri și pungi personalizate. Pe ce cheltuiesc administrațiile locale banii în sezonul festiv

Noiembrie și decembrie sunt lunile în care Sistemul electronic pentru achiziții publice înregistrează o forfotă neobișnuită. Tot ce nu s-a făcut de-a lungul anului se săvârșește acum, înainte de ieșirea lui din scenă. La dorința de primenire a celor care conduc administrațiile locale se adaugă „datoria” de a sărbători Ziua Națională așa cum se cuvine și ambiția creativă de a prinde ceva din „feeria” Crăciunului.

Febra cumpărăturilor nu ocolește pe nimeni, de la edilii marilor orașe, la conducătorii UAT-urilor unde n-a ajuns canalizarea, toată lumea cheltuiește pe ultima sută de metri. Banii sunt mereu prezenți în cantități prea mici, nevoile sunt întotdeauna urgente.

Ne-am uitat pe lista de cumpărături a instituțiilor publice în plin sezon festiv. Ne-am prins în plasa cu țurțuri, clopoței, fulgi și leduri care s-a așternut peste România, ca să mai abată atenția de la cotidianul gri.

Continuarea pe site-ul https://pressone.ro/plase-cu-turturi-si-cu-produse-traditionale-pixuri-si-pungi-personalizate-pe-ce-cheltuiesc-administratiile-locale-banii-in-sezonul-festiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *