De la salon de masaj la șefia unui șantier naval. CV-ul, de negăsit!

 

Membră a PSD Călărași, Marinela Voivozeanu, care a lucrat la un salon de masaj, a fost propusă la șefia Șantierului Naval 2 Mai, scrie Replica de Constanța. Ea este angajată a Consiliului Județean Călărași și este șefa femeilor social democrate din Călărași.

Din declarația ei de avere reiese că nu deține nici un fel de bunuri – casă, mașină sau conturi de peste 5.000 de euro – în 2021 a câștigat circa 4.500 de lei pe lună de la CJ Călărași și are un copil în întreținere.

Șantierul Naval 2 Mai este controlat de ministerul Economiei, în fruntea căreia se află pesedistul Florin Spătaru.

Potrivit informațiilor din Replica de Constanța, Voivozeanu ar fi absolvit „recent” o facultate locală, „Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași”.

Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online

Potrivit Replica de Constanța, Voivozeanu este susținută de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță (PSD). În 2021, Vasile Iliuță a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj.

Şantierul Naval 2 Mai Mangalia a anunţat la 12 ianuarie, la Bursă, că Dan Constantin Dobrea şi-a dat demisia din funcţia de membru şi preşedinte al Consiliului de Administratie al societăţii, începând cu data de 9 ianuarie.

În aceste condiţii, societatea a început procedurile pentru numirea unui nou membru şi preşedinte CA.

Damen Shipyards Group a preluat pachetul majoritar de la coreenii de la Daewoo şi au cesionat 2% statului român, astfel încât Ministerul Economiei, prin şantierul Naval 2 Mai Mangalia SA, a ajuns să controleze un pachet de 51%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *