Despre noi

SPECIALIȘTI ÎN CAMPANII DE COMUNICARE

– PROFESIONIȘTI CU EXPERIENȚĂ SOLIDĂ –

– TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE –

CINE SUNTEM ȘI CUM VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem specialiști în domeniul comunicării, cu experiență ca foști jurnaliști, consilieri de imagine, purtători de cuvânt, manageri.

În 2016, am înființat propria firmă prin accesarea de fonduri europene, axându-ne pe servicii foto-video, campanii de relații publice și promovare. Avem atât perspectiva succesului dumneavoastră, cât și mijloacele prin care îi putem da formă. Și, mai mult decât atât, suntem flexibili și gata să ne adaptăm în funcție de nevoile partenerilor noștri.

CE VĂ OFERIM?

Cele mai bine scrise publireportaje.

Faptele nu există atâta timp cât nu sunt cunoscute. Principala sursă de informare a oamenilor sunt canalele media, de la ziare și TV, la conturile de pe rețelele de socializare. Însă un articol de promovare trebuie să fie credibil și atent construit pentru ca publicul să nu îl recepteze imediat ca reclamă. Publireportajele noastre specializate au dovedit, de-a lungul timpului, un impact foarte bun, situându-se, adesea, în top trei știri în ziare importante, alături de articolele de presă redacționale. O dovadă că textele noastre emană încredere și sunt citite.

Publireportajele sunt materiale de presă asemeni articolelor, realizate împreună cu clientul, care pot fi distribuite către public prin pagina de Facebook, site, mass media, Instagram)

Consultanță pentru strategii campanii imagine.

De la idei de campanie la strategii și soluții, consilierea specialistului în comunicare este esențială pentru ca mesajul să ajungă la public și să fie eficient. Fie că vorbim de o campanie politică sau de o campanie socială, de promovarea unui proiect specific sau de o campanie pentru consolidarea imaginii în rândul publicului, specialiștii noștri au experiența necesară și cunoștințele pentru a vă ajuta să creați cel mai bun profil public.

Publicitate în mass media.

În funcție de buget și obiective, putem organiza o campanie de promovare în mass media prin asigurarea comunicării cu instituțiile de presă locale. Vom trimite cereri de oferte publicitate, vă vom ajuta să luați cele mai bune opțiuni și vom urmări implementarea media planurilor (în ziare, la radio, tv, online).

Machetare/ grafică

-pentru fișe, flyere, roll up-uri și alte materiale promoționale.

O imagine spune uneori mai mult decât o mie de cuvinte. Aveți nevoie de materiale vizuale pentru transmiterea unor mesaje mai eficiente. Prin serviciile noastre de machetare, mesajele vor îmbrăca forma cea mai atractivă pentru public.

Materiale VIDEO.

Vă oferim posibilitatea realizării unor filme de prezentare, videoclipuri, publireportaje video, ședințe foto profesionale, filmări aeriene cu drona. Echipamentele noastre foto-video dispun de cea mai înaltă tehnologie disponibilă la ora actuală.

Vizibilitate online.

Putem crea conturi personale pentru canal Youtube pentru vizibilitate, accesare online ușoară și arhivarea clipurilor.